Kwaliteit

De technische delen van het varken wordt nog dezelfde morgen uitgesneden en uitgebeend voor
de retailklanten en voor onze portioneerafdeling van het Vleespannetje, dat het vlees op maat snijdt
voor de institutionele markt en voor onze gaarafdeling. Het vlees dat 's morgens binnenkomt,
wordt gecontroleerd op temperatuur, kwaliteit, land van herkomst, land van slachting (tracebility).

Het hele proces wordt aangestuurd door ons geautomatiseerde programma Vers 3000 van Slasoft.
Hiermee wordt het hele proces van A tot Z begeleid. Van bestelling door de klant, de productie,
het voorraadbeheer inclusief de opslag van productspecifieke gegevens en uiteindelijk het
moment van levering.


HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points):

Dit is een methodiek voor het beheersen van productie- en distributieprocessen.
Het uitgangspunt van HACCP is de veiligheid van voedsel. In de HACCP-systematiek worden
gevaren voor de voedselveiligheid geïdentificeerd en worden procedures ontwikkeld om
deze gevaren te beheersen en daarmee de voedselveiligheid te waarborgen.

Vleeshandel Jos Janssen B.V voldoet aan de HACCP norm.

BRC:
Vleeshandel Jos Janssen B.V is erkend op het hoogste niveau van het British Retail Consortium.



Copyright 2008 Vleeshandel Jos Janssen B.V.| Webdesign door Wiwi Websolutions